Konferencja: Bezpieczny Produkt Spożywczy

 

Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa.

Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy. ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem. Organizatorem jest wydawnictwo BMP.


Dla kogo?

Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.

Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni OSM we Włoszczowie. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego we Włoszczowie.

W programie m.in.:
•    Wycieczka techniczna do OSM we Włoszczowie
•    Warsztaty
•    Panele tematyczne:
– HIGIENA I CZYSTOŚĆ PRODUKCJI
– KONTROLA JAKOŚCI
– OPAKOWANIA I ZNAKOWANIE
•    Ekspozycja stoisk

Jesteś zainteresowany udziałem?

Zadzwoń lub napisz już dziś

Bożena Pietrzak-Tychy
kierownik działu realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 27
kom. 600 326 187
e-mail: bozena.tychy@e-bmp.pl

Rejestracja on-line: http://e-bmp.pl/rejestr/

Pobierz program konferencji