Konferencja PFPŻ-ZP pod patronatem ZPPM

Miło nam poinformować, że ZPPM objął swoim patronatem konferencję organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności –  Związek Pracodawców:
 Produkcja środków spożywczych w świetle wymagań prawnych i wytycznych”
1 marca 2018 r., Hotel Marriott, Warszawa

 

 

25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” 

W programie m.in.: 

  • Odpowiedzialność za wady jakościowe w procesie produkcji żywności
  • Obniżanie zawartości akryloamidu w żywności w świetle nowych przepisów
  • Stosowanie substancji dodatkowych, aromatów i enzymów w produkcji żywności
  • HACCP w świetle aktualnych wymagań prawnych i wytycznych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Pobierz program
Formularz zgłoszeniowy
Biografie prelegentów

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl

Na wszelkie pytania dot. konferencji odpowiada:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
|el.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl