VIIII Akademia Food-Lex – jakość i bezpieczeństwo żywności

Związek Polskich Przetwórców Mleka objął swoim patronatem VIII edycję AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”, która odbędzie się w dniach 22-23 maja 2019 r., w hotelu Hotel Manor House SPA w Chlewiskach k. Radomia.
Konferencję organizuje Polska Federacja Producentów Żywności – Związek Pracodawców.

 

 

Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

W programie m.in.:

  • dodatki
  • zanieczyszczenia
  • opakowania
  • zmiany przepisów

Organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji.

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Formularz zgłoszeniowy
Program konferencji
Informacje o prelegentach

Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
Na wszelkie pytania związane z konferencją odpowiada:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl