XI Konferencja „Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”

Miło nam poinformować, że ZPPM został patronem XI konferencji „Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”, której organizatorem jest firma BMP – wydawca kwartalnika „Kierunek Spożywczy” i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl

Konferencja odbędzie się w dniach 12-13 marca 2019 r. w HOTELU STOK w Wiśle.

W programie imprezy znajdzie się m.in. wiele referatów specjalistów, prezentujących konkretne rozwiązania, które funkcjonują w zakładach produkcyjnych branży spożywczej.

W imprezie corocznie biorą udział dyrektorzy ds. technicznych i inwestycyjnych, szefowie utrzymania ruchu, główni inżynierowie, głowni mechanicy, specjaliści z zakresu produkcji i technologii oraz kadra zarządzająco-techniczna z: browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, przetwórstwa owocowo-warzywnego, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych.
Podczas konferencji nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy opowiedzą o najnowszych urządzeniach, technologiach i maszynach niezbędnych do prawidłowego utrzymania ruchu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Swoje rozwiązania przedstawią na wystawie stoisk.

Uzupełnieniem programu merytorycznego jest część praktyczna. W 2019 roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełnią Tyskie Browary Książęce, których nowoczesny browar będą mogli zobaczyć uczestnicy.

Informacje na temat konferencji dostępne również na stronie organizatora

Program konferencji
Formularz rejestracyjny – oferta dla członków ZPPM
Rejestracja on-line

Wypełnioną kartę uczestnictwa należy wysłać faksem na numer 032 414 97 73
Aby się nie spóźnić, najlepiej wysłać ją do 20 lutego 2019 r.

Za wszelkie sprawy organizacyjne odpowiada:
Aneta Jaroszewicz:
e-mail aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl
kom. +48 602 116 287
tel. 032 415 97 74 wew. 23.