Optymalizacja i efektywność w gospodarce wodno-ściekowej, uzdatnianie wody, oczyszczanie ścieków i zagospodarowanie osadów to główne zagadnienia XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się 2-3 października 2019 roku w hotelu Sheraton w Sopocie. ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.

Podczas XII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, organizowanej w ramach Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, specjaliści z zakładów spożywczych spotkają się, by wspólnie podyskutować m.in na takie tematy jak:

  • Przygotowanie wody do produkcji,
  • Efektywne zarządzanie gospodarką wodno-ściekową w obliczu Prawa wodnego,
  • Nowoczesne metody monitoringu jakości i ilości ścieków,
  • Inwestycje środowiskowe zakładów z branży spożywczej,
  • Monitoring i poprawa jakości wody,
  • Ograniczenie zużycia wody, odzysk wody przemysłowej.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz – Grupa Żywiec S.A. Browar Elbląg.

Cena udziału dla przedstawicieli zakładów spożywczych 600 zł netto obejmuje:

  • udział w prelekcjach i wykładach
  • możliwość rozmów z wystawcami i poznanie najnowszych rozwiązań oferowanych przez firmy,
  • udział w wycieczce technicznej (liczba miejsc bardzo ograniczona),
  • przerwy kawowe oraz lunch podczas dwóch dni,
  • bankiet w Hotelu Sheraton,
  • dostęp do profesjonalnej prasy branżowej,
  • pakiet materiałów konferencyjnych,
  • możliwość nawiązania kontaktów oraz wymiany doświadczeń z ekspertami z branży.

Informacje o prelegentach
Rejestracja na konferencję
Program konferencji

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl