Konferencja: “Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”


Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się
14 listopada 2019 r. w warszawskim Hotel Marriott.

ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.


Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”.

 

W programie:

  • Stosowanie aromatów w żywności konwencjonalnej oraz w żywności dla dzieci
  • Zanieczyszczenia mikrobiologiczne przypraw stosowanych w produkcji żywności
  • O organach nadzoru rynku, czyli konsekwencje wprowadzenia ustawy z dnia 13 kwietnia 2016 r. o systemach oceny zgodności i nadzoru rynku
  • Kontrola opakowań przez przedsiębiorców sektora spożywczego
  • Przegląd wiodących standardów stosowanych przez producentów żywności
  • Połączenie Inspekcji Handlowej z Inspekcją Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Pobierz program konferencji
Formularz zgłoszeniowy
Informacje o wykładowcach

Ze strony organizatora, na pytania związane z konferencją odpowiada Pani Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka