Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, która odbędzie się 14 listopada 2019 r. w warszawskim Hotel Marriott.
ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.
Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”.
W programie:
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Pobierz program konferencji
Formularz zgłoszeniowy
Informacje o wykładowcach
Ze strony organizatora, na pytania związane z konferencją odpowiada Pani Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl