Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym

ZPPM objął swoim patronatem konferencję organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców pt.: „Produkcja wyrobów ekologicznych w sektorze spożywczym”, która odbędzie się 27 listopada 2019r. w Warszawie, w biurowcu Oxford Tower, przy ul. Chałubińskiego 8.

Organizatorzy przewidzieli  25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”.

W programie:

  • Produkty ekologiczne – najczęstsze nieprawidłowości stwierdzane na polskim rynku, a także działania Unii Europejskiej związane ze zwalczaniem zafałszowań produktów ekologicznych
  • Zmiany przepisów w zakresie produkcji ekologicznej
  • Stosowanie aromatów w produktach ekologicznych
  • Wymagania jakie musi spełniać wytwórca przetworzonych wieloskładnikowych produktów ekologicznych
  • Masz dobry produkt! Dziel się szeroko informacją o nim!

Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Formularz rejestracyjny
Szczegółowy program konferencji
Informacje o wykładowcach

Ze strony organizatora, na pytania związane z konferencją odpowiada Pani Monika Jonczak, dyrektor ds. marketingu, tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka