Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, która odbędzie się 28 marca 2019 r., w Hotelu Marriott, w Warszawie. ZPPM objął swoim patronatem to wydarzenie.
Organizatorzy oferują 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl
Na pytania związane z konferencją odpowiada:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl