ZPPM patronem konferencji nt. znakowania żywności

Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej pt.: „Przekazywanie konsumentom informacji o produktach spożywczych na opakowaniach”, która odbędzie się 15 października 2019 r., w Hotelu Marriott, w Warszawie.

ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.

Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”.

 

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu podstawowego składnika produktu
  • Ustawa dotycząca oznakowania wyrobów jako wolnych od GMO
  • Podawanie dobrowolnych informacji o alergenach
  • Nowa formuła jakości produktu dla konsumenta w dobie digitalizacji
  • Nazwa produktu spożywczego w świetle wymagań prawnych i orzecznictwa

Kto powinien wziąć udział w konferencji?

Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.

Pobierz program konferencji
Wypełnij formularz zgłoszeniowy
Informacje o prelegentach

W przypadku pytań prosimy o kontakt z:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

 

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka