Czwarta edycja konferencji branży spożywczej odbędzie się w dniach 11-12.04.2019 w Bystrej, k. Bielska Białej. Partnerem Technologicznym wydarzenia jest firma Siemens. Partnerem Strategicznym jest Polska Federacja Producentów Żywności – Związek Pracodawców. Związek Polskich Przetwórców Mleka objął to wydarzenie swoim patronatem.

Podczas tegorocznej edycji konferencji zaprezentowane zostaną m.in. możliwości pozyskania funduszy na modernizację przedsiębiorstw, rozwiązania pozwalające na szybką adaptację do potrzeb rynku, cyberbezpieczeństwo zakładów produkcyjnych oraz przykłady wdrożeń nowoczesnych rozwiązań przeprowadzonych w polskich zakładach produkcyjnych.
Organizatorzy zaplanowali cztery bloki tematyczne: Finansowanie inwestycji, Digitalizacja i automatyzacja zakładów produkcyjnych, Bezpieczeństwo produktu i cyberbezpieczeństwo oraz Dobre praktyki z rynku.

ZOBACZ AGENDĘ KONFERENCJI

Do udziału w konferencji organizatorzy zapraszają osoby zarządzające przedsiębiorstwami, technologów i inżynierów  produkcji i procesu produkcyjnego, osoby odpowiedzialne za planowanie inwestycji i kierowników  utrzymania ruchu.

Koszt uczestnictwa w konferencji to 890 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju jednoosobowym, 790 PLN netto za udział z noclegiem w pokoju dwuosobowym oraz 500 PLN netto za udział bez noclegu. Uczestnicy konferencji mają zapewniony udział w konferencji, materiały konferencyjne, wyżywienie oraz zakwaterowanie zgodne z wybranym typem uczestnictwa.

ZAREJESTRUJ SIĘ

Partnerami Głównymi konferencji są firmy ATER Logic, MDJ Electronic, RITTAL. Partnerami konferencji są firmy: Automatech, Baumer, DB Energy, Elettric80, ifm electronic, KUKA oraz Mawos. Konferencja została objęta patronatem Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowego Instytutu Badawczego oraz stowarzyszeń branżowych.

Konferencja odbędzie się w hotelu Golden Tulip Magnus **** w Bystrej, k. Bielska Białej.

Więcej informacji: www.konferencja-foodautomation.pl

Dalszych informacji udziela:
Maciej Fudała, Omega Communication
22 854 16 27, mfudala@communication.pl

Związek Polskich Przetwórców Mleka
ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6
00-120 Warszawa 

Telefon: +48 222 660 271
Faks: +48 222 660 372
sekretariat@zppm.pl