Home/Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja żywności w świetle aktualnych przepisów – nowości legislacyjne”, która odbędzie się 28 marca 2019 r., w Hotelu Marriott, w Warszawie. ZPPM objął swoim patronatem to wydarzenie.
Organizatorzy oferują 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
Orzecznictwo z zakresu produkcji żywności
Stosowanie dodatków do żywności i aromatów
Praktyczne uwagi na temat wpływu procesów przetwarzania żywności na określenie zakresu badań laboratoryjnych w świetle aktualnych przepisów
Wymagania dotyczące urządzeń mających kontakt z żywnością stosowanych w przemyśle spożywczym
Zmiany legislacyjne w zakresie stosowania opakowań z tworzyw sztucznych – kwestie istotne dla producentów żywności
Ktopowinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Więcej informacji na stronie: www.pfpz.pl Na pytania związane z konferencją odpowiada: Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl
Związek Polskich Przetwórców Mleka ul. Złota 59, budynek Lumen, piętro 6 00-120 Warszawa