XI Konferencja “Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”
Home/XI Konferencja “Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”
Miło nam poinformować, że ZPPM został patronem XI konferencji „Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”, której organizatorem jest firma BMP – wydawca kwartalnika „Kierunek Spożywczy” i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl
Konferencja odbędzie się w dniach 12-13 marca 2019 r. w HOTELU STOK w Wiśle.
W programie imprezy znajdzie się m.in. wiele referatów specjalistów, prezentujących konkretne rozwiązania, które funkcjonują w zakładach produkcyjnych branży spożywczej.
W imprezie corocznie biorą udział dyrektorzy ds. technicznych i inwestycyjnych, szefowie utrzymania ruchu, główni inżynierowie, głowni mechanicy, specjaliści z zakresu produkcji i technologii oraz kadra zarządzająco-techniczna z: browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, przetwórstwa owocowo-warzywnego, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Podczas konferencji nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy opowiedzą o najnowszych urządzeniach, technologiach i maszynach niezbędnych do prawidłowego utrzymania ruchu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Swoje rozwiązania przedstawią na wystawie stoisk.
Uzupełnieniem programu merytorycznego jest część praktyczna. W 2019 roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełnią Tyskie Browary Książęce, których nowoczesny browar będą mogli zobaczyć uczestnicy.