ZPPM został patronem konferencji pt. „Kontrola żywności w łańcuchu spożywczym”, której organizatorem jest Polska Federacja Producentów Żywności – Związek Pracodawców. Konferencja odbędzie się 15 listopada 2018r. w hotelu Marriott, w Warszawie.
Dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex” organizatorzy przewidzieli 25% zniżki.
W programie:
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnych za sprawy legislacyjne.
Program konferencji
Formularz zgłoszeniowy
Informacje o prelegentach
W przypadku pytań, informacji udziela:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl