Konferencja: “Produkcja pod marką własną” – 11 maja 2021r.

ZPPM objął swoim patronatem konferencję pt. „Produkcja pod marką własną w aspekcie prawa żywnościowego i kontraktowego” organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców oraz kwartalnik „Food-Lex”. Konferencja odbędzie się w dniu 11 maja 2021r. na platformie ZOOM.

 

Program:

  • Naruszenia przepisów prawa żywnościowego w świetle doświadczeń Inspekcji Sanitarnej
    Maciej Kałuża, Naczelnik Wydziału ds. systemu RASFF i AAC, Główny Inspektorat Sanitarny
  • Wymagania prawa żywnościowego, a umowy marek własnych
    Rafał Szulborski, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
  • Istotne elementy umowy na wytwarzanie kontraktowe
    Sabina Kornacka-Wieteska, Associate Domański Zakrzewski Palinka sp.k.
  • Przewaga kontraktowa w umowach na wytwarzanie kontraktowe
    dr Jarosław Łukawski, Partner Domański Zakrzewski Palinka sp.k.

 

Program do pobrania
Formularz rejestracyjny

 Zapraszamy do udziału!

 

Kontakt do organizatorów:
Monika Jonczak – dyrektor ds. marketingu
e-mail: m.jonczak@pfpz.pl
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
Chałubińskiego 8
00-613 Warszawa
M: +48 604 143 10

 

Copyright 2021 Związek Polskich Przetwórców Mleka