W dniach 17-18 marca 2020 roku w Wiśle odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Honorowym Gospodarzem tej edycji została Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.
ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.
Główna tematyka, która zostanie poruszona to:
|
W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru w Żywcu, gdzie będzie możliwość zobaczenia procesu produkcji piwa.
Wydarzenie odbędzie się hotelu STOK w Wiśle.
Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.
Pobierz program konferencji
Formularz rejestracyjny
Dla członków ZPPM przewidziano 5 bezpłatnych zaproszeń (wymagane jest jedynie pokrycie kosztów noclegu).
Na wszelkie pytania dotyczące uczestnictwa odpowie:
Joanna Janik
specjalista ds. sprzedaży
tel. 32/415 97 74 wew. 12
kom. 798 830 772
fax 32 414 97 73
e-mail: joanna.janik@e-bmp.pl