Konferencja – utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym

W dniach 17-18 marca 2020 roku w Wiśle odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Honorowym Gospodarzem tej edycji została Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.

ZPPM objął to wydarzenie swoim patronatem.

Główna tematyka, która zostanie poruszona to:

  • nowoczesne narzędzie i systemy
  • diagnostyka i kontrola
  • podnoszenie niezawodności i wydajności
  • poszukiwanie oszczędności
  • zapobieganie i wykrywanie problemów

W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru w Żywcu, gdzie będzie możliwość zobaczenia procesu produkcji piwa.

Wydarzenie odbędzie się hotelu STOK w Wiśle.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.


Pobierz program konferencji
Formularz rejestracyjny


Dla członków ZPPM przewidziano 5 bezpłatnych zaproszeń (wymagane jest jedynie pokrycie kosztów noclegu).

Na wszelkie pytania dotyczące uczestnictwa odpowie:

Joanna Janik
specjalista ds. sprzedaży
tel. 32/415 97 74 wew. 12
kom. 798 830 772
fax 32 414 97 73
e-mail: joanna.janik@e-bmp.pl 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka