ZPPM objął swoim patronatem konferencję szkoleniową pt. „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności.
Konferencja odbędzie się 26 marca 2020 r. w Warszawie, w Hotelu Marriott.
Organizatorzy przewidzieli 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
W programie:
Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.
Pobierz szczegółowy program
Formularz rejestracyjny
Informacje o prelegentach
Na Państwa pytania odpowie:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl