Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne

ZPPM objął swoim patronatem konferencję szkoleniową pt. Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, organizowaną przez Polską Federację Producentów Żywności.

Konferencja odbędzie się 26 marca 2020 r. w Warszawie, w Hotelu Marriott.

 

Organizatorzy przewidzieli  25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

 

W programie:

  • Podawanie informacji o pochodzeniu produktów spożywczych, w tym składników podstawowych, w świetle aktualnych przepisów i wytycznych
  • Izomery trans w środkach spożywczych
  • Opakowania z recyklingu przeznaczone do żywności
  • Nowe składniki żywności – zasady stosowania
  • Substancje pomagające w przetwarzaniu

Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Pobierz szczegółowy program
Formularz rejestracyjny
Informacje o prelegentach

Na Państwa pytania odpowie:
Monika Jonczak, Dyrektor ds. marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

 

 

 

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka