VII Akademia FOOD-LEX jakość i bezpieczeństwo żywności

Miło nam poinformować, że ZPPM kolejny raz został patronem organizowanej przez Polską Federację Producentów Żywności Związek Pracodawców:

 „VII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”
23-24 maja 2018 r., Hotel Afrodyta Business & Spa, Radziejowice/k. Warszawy

 

 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”

Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.

 W programie m.in.: 

  • Dodatki
  • Zanieczyszczenia
  • Opakowania
  • Zmiany przepisów

Jak zwykle organizatorzy gwarantują najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!

Kto powinien wziąć udział w konferencji?
Konferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników firm produkcyjnych – pracowników działów produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne.

Formularz rejestracyjny
Informacja o konferencji na stronie PFPŻ-ZP

Na wszelkie pytania związane z konferencją odpowiada:
Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu
tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl

Copyright 2020 Związek Polskich Przetwórców Mleka